Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1987-11-10 så har Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolg. 10, 712 60, Grythyttan. Vi ni istället prata med Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag så kan ni göra det på 0591-14164.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet företrädesvis takläggning med skiffer och annan sten, stenarbeten, import av sten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bark, Karl Henrik Gustav som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Märta Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Takskifferspecialisten i Grythyttan Aktiebolag har 556310-9718 som sitt organisationsnummer.