Hällefors Tryckeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Tryckeri Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Hällefors Tryckeri Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hällefors Tryckeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Hällefors Tryckeri Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hällefors Tryckeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmannav. 3, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hällefors Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hällefors Tryckeri Aktiebolag har idag 556307-6396 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hällefors Tryckeri Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tryckeri- och mediaproduktion, förlagsverksamhet samt 4-färgskopiering och därmed förenlig verksamhet.

I Hällefors Tryckeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Foogde, Gustaf Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Foogde, Eva Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .