Bergslagståget Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall i entreprenadform bedriva persontrafik på järnväg och landsväg, bedriva försäljning av resor och konferenser samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagståget Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Bergslagståget Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1987-09-02 så skapades Bergslagståget Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bergslagståget Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bergslagståget Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556304-4634 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Bergslagståget Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagståget Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-347027 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Kiesel, Mats Olof -Mossberg, Sven Carl Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagståget Aktiebolag är Kiesel, Mats Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Ulf Oscar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossberg, Sven Carl Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Hans Wilhelm som är född 1954 och har titeln Suppleant, Granqvist, Carl Jan Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln RevisorBeergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .