Petterssons Skogstransporter Aktiebolag

Örebro län

Information

Petterssons Skogstransporter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hällefors. I Petterssons Skogstransporter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Rune Kennet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Kenneth Daniel Rune som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Eleonor Vivi-Anne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Petterssons Skogstransporter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Petterssons Skogstransporter Aktiebolag på telefon 0591-16113.

Bolaget skall bedriva transporter, äga och förvalta fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Petterssons Skogstransporter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Petterssons Skogstransporter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Petterssons Skogstransporter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Petterssons Skogstransporter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Petterssons Skogstransporter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Petterssons Skogstransporter Aktiebolag har 556302-0378 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.