Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556297-3908.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0587-61020 alternativt besöka eller skicka post till Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag på följande adress Bredsjö 106, 712 91, Hällefors.

Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bredsjö Mjölkfår Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hall, Lena Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lantbruk, avel, kött- och mjölkproduktion och därmed förenlig verksamhet samt bedriva gårdsturism i form av cafébutik och bakstuga. Dessutom skall bolaget driva veterinärpraktik.