Hällefors Taxi Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Taxi Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Hällefors Taxi Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hällefors Taxi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hällefors Taxi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hällefors Taxi Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hällefors Taxi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundiusv. 2 C, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-13700.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hällefors Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hällefors Taxi Aktiebolag har idag 556291-4837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hällefors Taxi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva taxi och transportrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I Hällefors Taxi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Leif Arne som är född 1956 och har titeln VD, Bergqvist, Leif Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist Glimvall, Nina Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .