Ugnsservice Hällefors Aktiebolag

Örebro län

Information

Ugnsservice Hällefors Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Ugnsservice Hällefors Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ugnsservice Hällefors Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Ugnsservice Hällefors Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1985-10-09. Men sedan 1986-01-01 så har Ugnsservice Hällefors Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mossv. 2, 712 31, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ugnsservice Hällefors Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-13096.

Hällefors arbetar för att företag som Ugnsservice Hällefors Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ugnsservice Hällefors Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall utföra ugnsmurningar samt reparations- och underhållsarbeten på industribyggnader samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ugnsservice Hällefors Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ugnsservice Hällefors Aktiebolag och det är följande personer, Funk, Herbert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Funk, Christian Rudolf som är född 1969 och har titeln Suppleant, Boström, Nils Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ugnsservice Hällefors Aktiebolag är 556265-6990.