Hällefors Glas & Ram Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Glas & Ram Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Hällefors Glas & Ram Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hällefors Glas & Ram Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hällefors Glas & Ram Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1985-08-01. Men sedan 1990-01-01 så har Hällefors Glas & Ram Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sikforsv. 20, 712 34, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hällefors Glas & Ram Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-12765.

Hällefors arbetar för att bolag som Hällefors Glas & Ram Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hällefors Glas & Ram Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva glasmästeri, ramaffär, handel med sport- och fritidsartiklar, presentartiklar, försäljning av skog- och trädgårdsmaskiner och verktyg, motorfordon samt försäljning av tillbehör och service till maskiner, verktyg och fordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hällefors Glas & Ram Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hällefors Glas & Ram Aktiebolag och det är följande personer, Skaret, Nils Olav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Skaret, Ellén som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hällefors Glas & Ram Aktiebolag är 556263-5044.