Alf G. Andersson AB

Örebro län

Information

556257-3393 är organisationsnummer för företaget Alf G. Andersson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alf G. Andersson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Alf G. Andersson AB finns i.

Alf G. Andersson AB har varit registrerat sedan 1985-03-25 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Alf G. Andersson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Alf G. Andersson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Alf G. Andersson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Alf G. Andersson AB så kan ni göra det på telefon genom 0591-10238 eller genom brev på följande adress:
Sävenforsv. 23, 712 93, Hällefors

Bolaget skall bedriva uthyrning av garage samt bedriva bemanningsföretag samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alf G. Andersson AB och det är Andersson, Alf Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maria Felicia som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,