Mikael Eriksson Golv Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Mikael Eriksson Golv Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Mikael Eriksson Golv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Mikael Eriksson Golv Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556236-8604.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0591-18092 alternativt besöka eller skicka post till Mikael Eriksson Golv Aktiebolag på följande adress Gillersv. 12, 712 30, Hällefors.

Mikael Eriksson Golv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mikael Eriksson Golv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Gisela Charlotta som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva arbete med golvbeläggning, byggnadsreparationer, köpa och sälja aktier och värdepapper även idka därmed förenlig verksamhet.