Fastighets Aktiebolaget Brandbo

Örebro län

Information

Fastighets Aktiebolaget Brandbo är ett företag som finns i Hällefors. I Fastighets Aktiebolaget Brandbo finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skog, Alf Sture som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hurtig, Johan Magnus David som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Zaring, Sune Krister som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Sven Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Zaring, Sune Egon som är född 1945 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln RevisorEkström, Maria Helena som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Brandbo så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets Aktiebolaget Brandbo på telefon 0591-13000.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt värdehandlingar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets Aktiebolaget Brandbo av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets Aktiebolaget Brandbo är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastighets Aktiebolaget Brandbo innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fastighets Aktiebolaget Brandbo är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Brandbo så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hurtig, Johan Magnus David -Skog, Alf Sture -Zaring, Sune Krister

Fastighets Aktiebolaget Brandbo har 556231-4970 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.