Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag är ett företag som finns i Hällefors. I Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Lars Sune som är född 1942 och har titeln VD, Larsson, Lars Sune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marie Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag på telefon 0591-13545.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende träförädling, samt försäljning av byggnadsmaterial och inredningsdetaljer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Hällefors Järn o Byggvaruhus Aktiebolag har 556223-1273 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.