Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hällefors här finns det många olika Aktiebolag. Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Hällefors jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556216-4581.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0591-10095 alternativt besöka eller skicka post till Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag på följande adress Sikforsv. 7, 712 34, Hällefors.

Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tandläkare Anders Bertilsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bertilsson, Maud Karin Gunilla som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.