Ovako Hellefors AB

Örebro län

Information

Ovako Hellefors AB är en verksamhet som finns i Hällefors. I Ovako Hellefors AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viker, Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Henström, Anders Gustaf som är född 1958 och har titeln VD, Henström, Anders Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Tord Uno Valter som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Sven Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjelleng, Ketil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Strömberg, Alf Thomas som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ovako Hellefors AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ovako Hellefors AB på telefon 0591-60000.

Bolaget ska direkt eller indirekt bedriva tillverkning och försäljning av stålprodukter och därmed förenlig verksamhet samt förvalta fast och lös egenodom.

Idag är Ovako Hellefors AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ovako Hellefors AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ovako Hellefors AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-01-08 och Ovako Hellefors AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-01-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ovako Hellefors AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Henström, Anders Gustaf -Viker, Karl Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ovako Hellefors AB har 556210-0163 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.