Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag

Örebro län

Information

Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1976-10-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järntorgsg. 12, 703 61, Örebro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-51880.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva svets- och mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Skoglund, Sven-Olof som är född 1954 och har titeln Likvidator, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Bjurs Svetsverkstad Aktiebolag är 556193-3952.