Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag ska trivas.

Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultation inom områdena fastigheter, värme, ventilation, kvalitetsteknik och produktionsteknik. Diversehandel inom områdena byggverksamhet, elektronik och hälsoprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-14657.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag är Carlsson, Lars Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Mona Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordström, Erik Börje Reinhold som är född 1955 och har titeln Revisor, bn Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grythyttan Teknik & Handel Aktiebolag har 556181-8005 som sitt organisationsnummer.