Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1972-08-14 så har Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1979-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svedbergsv. 1, 712 34, Hällefors. Vi ni istället prata med Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på 0591-63250.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, logistik och utveckling av skärande bearbetning av produktionskassationer, uthyrning av fordon, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksmahet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kjellberg, Sven Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellberg, Sven Marcus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Anna Catherine som är född 1977 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Kjellbergs Logistik & Teknik Aktiebolag har 556168-0900 som sitt organisationsnummer.