Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag

Örebro län

Information

556160-6657 är organisationsnummer för bolaget Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hällefors som är den kommunen som Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag finns i.

Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-03-14 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hällefors som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-14255 eller genom brev på följande adress:
Bovik 70, 712 94, Grythyttan

Bolaget skall bedriva åkeri och sågverksrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grythyttans Såg & Entreprenad Aktiebolag och det är Jansson, Mats Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Knut Erik Rupert som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Eva Ingeborg som är född 1959 och har titeln Suppleant, Eriksson, Arne Johan Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor,