Hjulsjö Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hällefors och Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-04-14. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hjulsjö Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transporter och försäljning av grus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Hjulsjö Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Hjulsjö Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5213789.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hjulsjö Åkeri Aktiebolag är Törnkvist, Erik Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Inga-Britt Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Hjulsjö Åkeri Aktiebolag har 556145-7820 som sitt organisationsnummer.