Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1967-11-13 så har Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler så kan man gör det genom att posta ett brev till Lokstallsg. 1, 712 60, Grythyttan. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler så kan ni göra det på 0591-14350.

Bolaget skall driva tillverkning samt handel med möbler av olika slag och idka därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindqvist, Ann-Sofie Lisbeth som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Lindqvist, Karl Artur som är född 1963 och har titeln VD, Lindqvist, Karl Artur som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Eva Daisy Maria som är född 1933 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Örjan Artur Stake som är född 1931 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindqvist, Ann-Sofie Lisbeth -Lindqvist, Karl Artur -Lindqvist, Örjan Artur Stake .

Aktiebolaget Grythyttans Stålmöbler har 556113-0443 som sitt organisationsnummer.