Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hällefors så är Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1967-06-07 så skapades Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556110-3689 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0591-10023 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Törnbloms Vulkverkstads Aktiebolag är Mattson, Steven Elis som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattson, Kim Anita som är född 1961 och har titeln Suppleant, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .