Helins Åkeri Aktiebolaget

Örebro län

Information

Helins Åkeri Aktiebolaget hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Helins Åkeri Aktiebolaget finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Helins Åkeri Aktiebolaget tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Helins Åkeri Aktiebolaget har haft sedan 1994-01-01. Helins Åkeri Aktiebolaget har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Helins Åkeri Aktiebolaget så kan ni göra det genom att skicka er post till Holmgrensv. 21, 712 32, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0591-10958.

Hällefors arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Helins Åkeri Aktiebolaget Privat, ej börsnoterat.

Helins Åkeri Aktiebolaget har idag 556083-7618 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Helins Åkeri Aktiebolaget

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Helins Åkeri Aktiebolaget så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skoglund, Gun-Britt Kristina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Karl-Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Carl-Johan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Bo Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Ekström, Maria Helena som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.