Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag

Örebro län

Information

Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1962-05-10. Men sedan 1971-01-01 så har Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sikforsv. 50, 712 34, Hällefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10797.

Hällefors arbetar för att företag som Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall utföra redovisningsuppdrag, förmedla revisionstjänster, utföra bouppteckningar och arvsskiften, förmedla juridiska uppdrag samt försälja och reparera datorer och tillbehör inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Arne Lars-Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Margareta Irene som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ström, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hällefors Bokföringsbyrå Arne Axelsson Aktiebolag är 556082-8484.