Ferrox Aktiebolag

Örebro län

Information

Ferrox Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Ferrox Aktiebolag finns. I Hällefors så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ferrox Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ferrox Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ferrox Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ferrox Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skifferg. 32, 712 60, Grythyttan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-14355.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ferrox Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ferrox Aktiebolag har idag 556049-1911 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ferrox Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel av produkter avsedda för metallurgisk industri eller annan industri där produkterna är användbara.

I Ferrox Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vallak, Hannes som är född 1943 och har titeln VD, Vallak, Hannes som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Carl Fredrik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .