BK Entreprenad

Örebro län

Information

BK Entreprenad hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där BK Entreprenad finns. I Hällefors så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. BK Entreprenad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BK Entreprenad har haft sedan 1994-01-01. BK Entreprenad har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BK Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-14672.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

BK Entreprenad har idag 540622-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BK Entreprenad

Svets- och reparationsarbeten, tillverkning och försäljning av redskap samt handel med reservdelar. Markanläggningsarbeten och fastighetsskötsel.

I BK Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Björn Olof som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .