Ingenjörsfirma Björn Jakobsson

Örebro län

Information

540203-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingenjörsfirma Björn Jakobsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsfirma Björn Jakobsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Ingenjörsfirma Björn Jakobsson finns i.

Ingenjörsfirma Björn Jakobsson har varit registrerat sedan 2000-01-25 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsfirma Björn Jakobsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-29.

Ingenjörsfirma Björn Jakobsson är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Ingenjörsfirma Björn Jakobsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirma Björn Jakobsson så kan ni göra det på telefon genom 0591-10766 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende kvalitetsteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsfirma Björn Jakobsson och det är Jakobsson, Björn Frank Helmer som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,