Susannes Skogsservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Susannes Skogsservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Susannes Skogsservice är ett av dem. Statusen för Susannes Skogsservice är att Bolaget är aktivt.

Susannes Skogsservice är ett Enskild firma och skapades 1999-04-28. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Susannes Skogsservice ska trivas.

Susannes Skogsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Erbjuda markägare konsulttjänster såsom skogliga kurser samt även maskinell röjning, linjeröjning, avverkning, plantering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Susannes Skogsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Susannes Skogsservice och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Susannes Skogsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0590-23131.

.

De som är på något sätt har med Susannes Skogsservice är Andersson, Maria Susanne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Susannes Skogsservice har 531101-XXXX som sitt organisationsnummer.