Dan Allvin, El.installationer och åkeri

Örebro län

Information

510608-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dan Allvin, El.installationer och åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dan Allvin, El.installationer och åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Dan Allvin, El.installationer och åkeri finns i.

Dan Allvin, El.installationer och åkeri har varit registrerat sedan 2003-03-25 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dan Allvin, El.installationer och åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Dan Allvin, El.installationer och åkeri är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Dan Allvin, El.installationer och åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dan Allvin, El.installationer och åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0591-14007 eller genom brev på följande adress:

Elektriska installationer och lastbilsåkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Dan Allvin, El.installationer och åkeri och det är Allvin, Ivar Dan Arne som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,