Grythyttans Golvservice

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Grythyttans Golvservice är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Grythyttans Golvservice är ett av dem. Statusen för Grythyttans Golvservice är att Bolaget är aktivt.

Grythyttans Golvservice är ett Enskild firma och skapades 2006-04-11. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Grythyttans Golvservice ska trivas.

Grythyttans Golvservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Golvläggning samt försäljning av material för golvläggning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grythyttans Golvservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Grythyttans Golvservice och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Grythyttans Golvservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Grythyttans Golvservice är Paavonen, Kari Weikko Johannes som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Grythyttans Golvservice har 490624-XXXX som sitt organisationsnummer.