Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Enskild firma som heter Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn. Det finns flera verksamheter som liknar Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1989-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1983-03-03 så har Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn så kan ni göra det på 0591-51096.

Rörinstallationer och mekanisk service, samt därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Heydorn, Hans Georg som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hasses Mek & Rörservice, Hans Heydorn har 480818-XXXX som sitt organisationsnummer.