Firma M. Grafström

Örebro län

Information

480626-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma M. Grafström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma M. Grafström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Firma M. Grafström finns i.

Firma M. Grafström har varit registrerat sedan 2007-03-30 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma M. Grafström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Firma M. Grafström är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Firma M. Grafström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma M. Grafström så kan ni göra det på telefon genom 0591-10655 eller genom brev på följande adress:

Deklarationer, enklare bokföring och familjejuridiska tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma M. Grafström och det är Grafström, Evy Margaretha som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,