Bosse Landberg sång och musik

Örebro län

Information

461106-XXXX är organisationsnummer för företaget Bosse Landberg sång och musik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bosse Landberg sång och musik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Bosse Landberg sång och musik finns i.

Bosse Landberg sång och musik har varit registrerat sedan 1995-12-04 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bosse Landberg sång och musik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bosse Landberg sång och musik är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Bosse Landberg sång och musik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bosse Landberg sång och musik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Sång och musikprogram, kör och orkesterarrangemang, översättning av sång och dikt från engelska och persiska till svenska, konsultverksamhet beträffande kör och orkesterledning, samt övrigt musikutövande. biodling, försäljning av honung och övriga produkter knutna till biodling, såsom vaxljus, honungsschampo, propolis, honungstvål samt konsultverksamhet i biodlingsfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Bosse Landberg sång och musik och det är Landberg, Bo Axel som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,