Fridolinas Skinn & Syverkstad

Örebro län

Information

430717-XXXX är organisationsnummer för företaget Fridolinas Skinn & Syverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fridolinas Skinn & Syverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Fridolinas Skinn & Syverkstad finns i.

Fridolinas Skinn & Syverkstad har varit registrerat sedan 1996-11-01 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fridolinas Skinn & Syverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fridolinas Skinn & Syverkstad är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Fridolinas Skinn & Syverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fridolinas Skinn & Syverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0591-16143 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av skinnvaror, barnkläder, stickat och hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Fridolinas Skinn & Syverkstad och det är Alfredsson, Inger Irene Desideria som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,