Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson

Örebro län

Information

420729-XXXX är organisationsnummer för företaget Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hällefors som är den kommunen som Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson finns i.

Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson har varit registrerat sedan 1964-01-23 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson så kan ni göra det på telefon genom 0591-10018 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Solveigs Damfrisering Eftr. Berit Eriksson och det är Eriksson, Ejan Berit Irene som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,