Entreprenör Dan Lindgren

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Entreprenör Dan Lindgren är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Entreprenör Dan Lindgren är ett av dem. Statusen för Entreprenör Dan Lindgren är att Bolaget är aktivt.

Entreprenör Dan Lindgren är ett Enskild firma och skapades 1979-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Entreprenör Dan Lindgren ska trivas.

Entreprenör Dan Lindgren är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-07. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävnings- och schaktningsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Entreprenör Dan Lindgren är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Entreprenör Dan Lindgren och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Entreprenör Dan Lindgren så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-12717.

.

De som är på något sätt har med Entreprenör Dan Lindgren är Lindgren, Dan Erik Ingemar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Entreprenör Dan Lindgren har 411010-XXXX som sitt organisationsnummer.