Karins Massage o Zonterapi i Hällefors

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hällefors och Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är ett av dem. Statusen för Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är att Bolaget är aktivt.

Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är ett Enskild firma och skapades 1998-08-28. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karins Massage o Zonterapi i Hällefors ska trivas.

Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hällefors så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage och Zonterapi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Karins Massage o Zonterapi i Hällefors och det finns flera verksamheter som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Karins Massage o Zonterapi i Hällefors så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-51496.

.

De som är på något sätt har med Karins Massage o Zonterapi i Hällefors är Herou, Karin Anna Maria som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Karins Massage o Zonterapi i Hällefors har 330720-XXXX som sitt organisationsnummer.