Hökhöjden Restaurant Handelsbolag

Örebro län

Information

Hökhöjden Restaurant Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hällefors. Det är nämligen den kommunen som Hökhöjden Restaurant Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hökhöjden Restaurant Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-23.

Hökhöjden Restaurant Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2005-12-30. Men sedan 2006-04-06 så har Hökhöjden Restaurant Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tallv. 22, 712 94, Grythyttan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hökhöjden Restaurant Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0591-10150.

Hällefors arbetar för att verksamheter som Hökhöjden Restaurant Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hökhöjden Restaurant Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Restaurang

Firmatecknare för Hökhöjden Restaurant Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hökhöjden Restaurant Handelsbolag och det är följande personer, Snoek, Bianca Natascha som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Snoek, Robert som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hökhöjden Restaurant Handelsbolag är 969716-0035.