HFS Hydraulik Handelsbolag

Örebro län

Information

969713-6282 är organisationsnummer för verksamheten HFS Hydraulik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HFS Hydraulik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hällefors som är den kommunen som HFS Hydraulik Handelsbolag finns i.

HFS Hydraulik Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-09-30 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för HFS Hydraulik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-02.

HFS Hydraulik Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Hällefors som också är .

Firmatecknare för HFS Hydraulik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med HFS Hydraulik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-10924 eller genom brev på följande adress:
Granv. 12, 712 31, Hällefors

Försäljning av hydraulikpodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med HFS Hydraulik Handelsbolag och det är Karlsson, Jesper Örjan som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Kristofersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Bolagsman,