Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Handelsbolag som heter Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors. Det finns flera bolag som liknar Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-07-22 så har Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors varit registrerat. Idag är Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors och det finns fler bolag som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkog. 24, 712 60, Grythyttan. Vi ni istället prata med Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors så kan ni göra det på 070-5357744.

Bolaget ska bedriva byggnationsarbeten såsom renoveringar, nybyggnationer och elinstallationer i hus. Renoveringar och nybyggen av badrum. Återförsäljare av byggmaterial, elmaterial, vitvaror och hemelektronik samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva vattenmätningar i sjöar och brunnar samt trädfällning, trädgårdsskötsel och snöröjning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bratt, Markus Sebastian som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Nordberg, Björn Tobias som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Handelsbolaget Bygg & El i Hällefors har 969712-0245 som sitt organisationsnummer.