Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag

Örebro län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Hällefors och Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1999-10-18. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag ska trivas.

Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-12. I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

lås- och nyckelservice och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-19180.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag är N. Höök's Byggservice i Hällefors Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Aspdungen Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Låsteknik i Hällefors Kommanditbolag har 969663-1598 som sitt organisationsnummer.