Prickarett Handelsbolag

Örebro län

Information

Prickarett Handelsbolag är ett bolag som finns i Hällefors. I Prickarett Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Müller, Hans Robert som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Sundström, Carla Jean som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prickarett Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prickarett Handelsbolag på telefon 073-0270905.

Tillverkning och försäljning av konstnärliga alster, anordnande av konserter, utställningar och konstnärliga arrangemang, samt skiv- och videofilmproduktion. Konsultverksamhet inom fastighetsmäkleri, uthyrning av fastighter och tillverkning och försäljning av miljöprodukter såsom kompostering, redskap för BI hantering, miljövänlig avloppshantering och bilförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prickarett Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Prickarett Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Prickarett Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-08-14 och Prickarett Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prickarett Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Prickarett Handelsbolag har 969656-0003 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.