Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hällefors och Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1998-07-24. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag ska trivas.

Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Vandrarhemsverksamhet samt djurhållning såsom får och fjäderfä samt försäljning av kiosk och sovenirer i anslutning till vandrarhemmet. Träbränsletekning och miljöverksamhet såsom försäljning och konsultverksamhet angående träpellets och brännare för uppvärmning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0587-62102.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag är Freij, Ulla-Britta som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Sundberg, Rune Erik Göran som är född 1939 och har titeln Bolagsman, .

Mårtensbo Gård Miljö och Fritid Handelsbolag har 969651-8381 som sitt organisationsnummer.