Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag

Örebro län

Information

Caféverksamhet, turistbyråverksamhet samt presentbod med försäljning av hantverk i trä, sten, keramik, metall och textil såsom ull, fårskinn och linne samt försäljning av presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Hällefors så är Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Hällefors arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hällefors och i Örebro län. Redan 1996-01-22 så skapades Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

969623-1431 är organisationsnummret för företaget som finns i Hällefors.

Just nu är Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag och det finns många företag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0591-34080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av Christina Johansson.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kristinas Café & Presentbod Handelsbolag är Grythyttans Företagsservice Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Johansson, Christina Gustafsdotter som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .