Handelsbolaget Grythyttans Grus

Örebro län

Information

969612-5724 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Grythyttans Grus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Grythyttans Grus är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hällefors som är den kommunen som Handelsbolaget Grythyttans Grus finns i.

Handelsbolaget Grythyttans Grus har varit registrerat sedan 1995-02-16 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Grythyttans Grus så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Handelsbolaget Grythyttans Grus är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Grythyttans Grus är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Grythyttans Grus så kan ni göra det på telefon genom 0591-19294 eller genom brev på följande adress:
Hammarn 3292, 712 94, Grythyttan

Fastighetsförvaltning och grushantering.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Grythyttans Grus och det är Eriksson, Anders Gustav som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Karl Billy som är född 1957 och har titeln Bolagsman,