ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag

Örebro län

Information

I Hällefors finns det ett Kommanditbolag som heter ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag i Örebro län. Hällefors är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1993-01-22 så har ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag varit registrerat. Idag är ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rockesholm 8, 712 95, Grythyttan. Vi ni istället prata med ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag så kan ni göra det på 0591-50027.

Behandling av missbrukare av kemiska preparat, rådgivning och utbildning i tablett- och alkoholfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rockesholm Behandling och Utbildning Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Unge, Astrid Christina som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

ROCKESHOLM Behandling och Utbildning Kommanditbolag har 916922-1398 som sitt organisationsnummer.