Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hällefors och Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1989-02-02. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag ska trivas.

I Hällefors så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Produktion och försäljning av audio visuellt material, film video ljud radio, foto, reklam information, konsultation och utbildning inom mediaområdet. Inköp och försäljning av material och tjänster inom mediasektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0587-62101.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag är Carlsson, Ulv Tomas som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Syväjärvi, Eino Aulis som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Mediamakarna i Bergslagen Handelsbolag har 916577-3145 som sitt organisationsnummer.