Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag

Örebro län

Information

Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Hällefors som är den kommunen där Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag finns. I Hällefors så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjällbov. 2A, 712 34, Hällefors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0591-51255.

Hällefors arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag har idag 916576-5786 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag

Handelsträdgård med inriktning på försäljning och drivning av krukväxter

I Hällefors Bruksträdgård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sörling, Gustav Lennart som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Sörling, Rita Elisabeth som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .