S-bil Handelsbolag

Örebro län

Information

916576-0399 är organisationsnummer för företaget S-bil Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-bil Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hällefors som är den kommunen som S-bil Handelsbolag finns i.

S-bil Handelsbolag har varit registrerat sedan 1986-04-24 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S-bil Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

S-bil Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hällefors som också är .

Firmatecknare för S-bil Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med S-bil Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0591-51144 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 7, 712 30, Hällefors

Bilförsäljning, bilverkstadsrörelse och urhyrning av industri- lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med S-bil Handelsbolag och det är Bergström, Reine Sten som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Bergström, Silvy Inger Marita som är född 1948 och har titeln Bolagsman,