Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag

Örebro län

Information

Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag är ett företag som finns i Hällefors. I Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jens Ivar som är född 1944 och har titeln Komplementär, Granström, Eva Margareta som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag på telefon 0591-14551.

Tillverkning och försäljning av produkter i sten

Idag är Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Hällefors arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Grythyttans Stenindustri Kommanditbolag har 916575-7528 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.