HANDELSBOLAGET HYRESINVEST

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hällefors och HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är ett Handelsbolag och skapades 1980-01-10. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Hällefors där företaget finns i jobbar för att företag som HANDELSBOLAGET HYRESINVEST ska trivas.

I Hällefors så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rörelse med fastighetsförvaltning mm

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET HYRESINVEST och det finns flera företag som är det idag i Hällefors.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET HYRESINVEST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0591-51000.

; Firman tecknas av Göran Almqvist och Eivi Almqvist var för ; sig.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET HYRESINVEST är Almkvist, Eivi Linnea som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Almkvist, Göran Olov som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Almkvist, Håkan Olov som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET HYRESINVEST har 916458-3552 som sitt organisationsnummer.